Moda

Savršeni džins nije teško pronaći


Ono što svaka žena mora posedovati jeste dobar par farmerki koje će nositi u svakoj prilici i na mnogo načina. Nekada je dovoljno svom omiljenom džinsu dodati udobne patike i jednostavnu pamučnu majicu i biti spreman za akciju. Replay se pobrinuo da nam upravo to i obezbedi.

Replay predstavlja prolećnu kolekciju TOUCH jeansa za žene koja je unela pometnju na tržištu neverovatnim stepenom glatkoće i bogatom, atraktivnom tkaninom. Inovacija je jednostavna – izgled i osećaj koji ovaj teksas pruža savršeno je sinhronizovan sa njegovom funkcionalnošću.

COLOURED_ORIZZ_HR

Uz TOUCH, Replay je želeo da unese revolucionarne izmene u arenu ženskog jeansa. Rešenje je koliko inovativno toliko i jednostavno jer se zasniva na malim detaljima koji na relevantan način odgovaraju na osnovne ženske potrebe – biti seksi i osećati se rasterećeno u isto vreme. TOUCH garantuje neverovatan osećaj glatkoće i prijatnosti kako sa spoljne tako i sa unutrašnje strane. Zadržavši identičan učinak po pitanju rastegljivosti. TOUCH ideju osećaja prirodnosti podiže na viši nivo, pružajući sličan efekat, bez kriznih momenata u vidu gužvanja u predelu kolena i sedalnom delu tokom kretanja zahvaljujući patentiranom RECALL sistemu.

Prolećnu kampanju ponovo potpisuje vizionarski dvojac MERT & MARCUS, a njene glavne junakinje su supermodeli IRINA SHAYK, JOAN SMALLS i STELLA MAXWELL. Zvezda kampanje je TOUCH jeans, čije ženstvene i čiste linije dodatno naglašavaju tela i senzualni pokreti, ističući esencijalnost ovog jedinstvenog proizvoda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s