Kosa

Saveti za savršene “beachy” talase u kosi


Frizura inspirisana plažom je već nekoliko sezona jedna od omiljenih među damama širom sveta, što zbog jednostavnosti pravljenja, što zbog izgleda o kome ne mora mnogo da se vodi računa.

db93dc32e49cd86cd9f8a5697555754f

Da biste napravili savršene talase, predstavljamo vam nekoliko saveta koji će vam u tome sigurno pomoći:

Inspiracija

beach-beautiful-blonde-body-Favim.com-2876852

Pronađite inspiraciju na internetu ili u frizurama poznatih ličnosti. Od Victoria’s Secret modela do Khloe Kardashian, mnogobrojne ličnosti će vas inspirisati da napravite ovu jednostavnu, a trendi frizuru.

Slani sprejevi
Slani sprejevi se mogu nanositi na suvu ili vlažnu kosu, u zavisnosti od efekta koji želite. Nanesite ga na suvu kosu kada želite da dobijete oštriju teksturu i talase, a na vlažnu pre sušenja kose da biste dobili dodatni volumen.

Frizura

em-rata-insta

Ako planirate da nosite talase u kosi tokom cele jeseni ili zime, preporučujemo vam da se ošišate kao Emily Ratajkowski. Njenu frizuru čine dugi definisani slojevi koji deluju lagano i jednostavno za uvijanje.

Tekstura

Prava “plažna” frizura koju dobijete nakon kupanja u moru je krhka i suva. Isto se dešava i nakon nanošenja slanog spreja, jer uklanja vlažnost sa vlasi. Da bi vam kosa bila mekana i sjajna, na krajeve obavezno nanosite hranljiva ulja.

Stilizovanje

Beach-Cosmopolitan-UK-July-2013-695x926

Ova frizura je laka za nošenje jer je dovoljno da pustite kosu da vam slobodno pada. Ali, možete isprobati i druge frizure do sledećeg pranja kose, poput punđe, polu-podignutog repa ili jednostavno prebaciti kosu na jednu stranu za dodatni volumen.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s