Stil života

Otkrivamo kojih je to pet stvari neophodno za produktivan dan


Da biste tokom dana bili efikasniji i imali više energije, neophodno je da uspostavite zdravu jutarnju rutinu. Dajemo vam pet saveta koje možete da uradite kad ustanete kako biste tokom dana bili produktivni. 

coffee-791276_1280

1 Probudite se ranije – veoma je bitno da ujutru imate dovoljno vremena da se pripremite za posao, jer ćete tako imati vremena za opuštanje, kafu i doručak. To će vam pomoći da lepo složite misli i organizujete obaveze pre nego što im se pepustite.

2 Kvalitetno doručkujte – i ne brinite, to vam neće odueti mnogo vremena. Smoothie pun vlakana i vitamina ili ovsena kaša pripremaju se u nekoliko minuta. Zahvaljujući tome, tokom dana ćete sasvim sigurno imati više energije.

3 Vežbajte ili meditirajte da biste telo i um smirili i pripremili za naporan dan.

4 Napravite “to-do” listu kako biste kvalitetno organizovali dan. Poređajte stavke po prioritetima, jer ćete se osećati olično svaki put kad sa liste precrtate obavljeni zadatak.

5 I ne zaboravite da pre nego što izađete iz kuće raščistite životni prostor. Obavezno namestite krevet i operite upotrebljene sudove. Nesređena kuća posle napornog radnog dana stvoriće vam dodatni, a potpuno nepotrebni stres.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s